ELS BANQUETS


Els banquets són sopars filosòfics que es desenvolupen sota les directrius d'aquesta convocatòria que reben les dues persones convidades a cada banquet.

CONVOCATÒRIA:

Hola ........:

Et convido a un sopar una mica especial* que farem a casa meva el proper divendres dia ……..

Es tracta de trobar-nos 5 persones que potser no ens coneixem entre nosaltres però que tenim una cosa en comú: algú ha considerat que ens pot interessar parlar en profunditat, llibertat i sense prejudicis del que ens preocupa i interessa. Bé, una d’aquestes persones ets tu i et demano que aportis el segon convidat. Escull entre els teus coneguts algú que podria rebre amb interès aquesta proposta. Les altres dues persones són una que jo he convidat com ara ho faig amb tu i una altra que ella convidarà.

El pla és trobar-nos a les 9 a casa meva (C./ ………………….. de Girona) i fer un sopar senzill (no porteu res!) tot xerrant del que ens surti fins a 2/4 de 12.

La idea de fons és la de l’Escola de filosofia -que no sé si coneixes- que considera que quan les persones treballem juntes en la recerca del coneixement avancem més ràpid. És doncs, d’alguna manera, un sopar de treball tot i que potser descobrirem com pot ser de plaent el treball quan ens motiva i el compartim amb persones estimulants.

No cal dir que no tens cap compromís i que entendré perfectament que no et vingui de gust o no puguis assistir. Només em queda demanar-te que em confirmis com més aviat millor la teva assistència o no assistència i la del teu convidat. (Si vols li pots reenviar aquest mail dient-li que és la invitació que has rebut tu)

Donada la complexitat de connectar diverses persones per a aquesta cita, segur que entendràs la importància de no deixar les confirmacions per a última hora. Per tant, t’agrairé que tan aviat com puguis em diguis alguna cosa.

Moltes gràcies per tot i espero que ens ajudis a tirar endavant la idea.

Una abraçada.

Josep M. Carbó

*En diem “banquet” no perquè vulgui ser un gran sopar, sinó en honor a Plató que va escriure un llibre amb aquest títol i que és la inspiració d’aquesta iniciativa.


Banquets realitzats:

3 de juliol de 2014

29 de juliol de 2014

22 d'agost de 2014

25 de setembre de 2014

22 d'octubre de 2014

26 de novembre de 2014

3 de gener de 2015

22 de gener de 2015

18 de març de 2015

28 d'abril de 2015

16 de febrer de 2016

15 de juny de 2016

30 de novembre de 2016

21 de febrer de 2017