Un cop hàgiu entrat a la pàgina de la biblioteca us recomanem que només useu els comandaments que figuren a la franja que us hem assenyalat amb el rectangle negre.

La fletxa número 1 indica el desplegable amb les col·leccions en què està dividida la biblioteca. Normalment hauríeu de trobar la primera opció, "Totes les col·leccions", activada. Si no és així, us aconsellem que ho feu per tal de fer-vos una idea de tots els llibres de la biblioteca.

Després podeu seleccionar la vostra col·lecció i es filtren els resultats.

Actualment hi ha les següents col·leccions.


La fletxa número 2 indica el lloc des d'on podeu escollir veure les cobertes.

La fletxa número 3 assenyala l'opció per veure les etiquetes, que són els descriptors generals del llibre.

La fletxa número 5 remet al quadre de recerca de la biblioteca. Si voleu buscar per autor o per títol, podeu usar aquest requadre. Compte amb no usar el quadre de cerca que hi ha just a sobre perquè fa referència a totes les obres que hi ha en el fons "librarything"

PRÉSTECS:

Si desitgeu un préstec d'algun llibre només heu de fer que sol·licitar-ho escrivint a "escoladefilosofia@gmail.com" i ens posarem en contacte amb vosaltres per veure quina és la manera més ràpida i eficaç de fer-vos arribar el llibre. El préstec és, en principi, per a un mes prorrogable.